Sulejmani i Madherishem – Episodi 292


Sulejmani i Madherishem – Episodi 292

19:30 07/01/2021

A do të mundet sultaneshë Mihrimah të lërë çdo gjë dhe të arratiset me djalin që dashuron?

Çfarë do të ndodhë me Pedron?

Princ Selim merr nje letër nga vëllai i tij, Bejazit. Çfarë është shkruar në të?


Të ngjashme