Sulejmani i Madherishem – Episodi 293

Sulejmani i Madherishem – Episodi 293

19:30 08/01/2021

Çfarë po ndodh mes Rustem pashait dhe signora Mendez?

Sulltaneshë Hyrrem e penduar shkon të kërkojë faljen e sulltaneshë Mahidevran. Si do të jetë përballja e tyre?

Nga ana tjetër një përleshje e madhë ndodh mes dy princave, Selim dhe Bejazit.

Çfarë do të ndodhë mes  tyre?

A do të mundet të vrasë vëllai vëllanë?

Të ngjashme