Sulejmani i Madherishem – Episodi 294


Sulejmani i Madherishem – Episodi 294

19:30 09/01/2021

Gjendja shëndetësore e sulltaneshë Hyrremit sa vjen dhe rëndohet, tashmë ajo nuk mund ta fshehë më sëmundjen e saj.

Defne lind. A do ta zbusë kjo zemrën e princ Bejazitit?

Nurbanu ja del të fitojë përsëri zemrën e princ Selimit.


Të ngjashme