Sulejmani i Madherishem – Episodi 296


Sulejmani i Madherishem – Episodi 296

19:30 12/01/2021

Çfarë do të kërkojë sulltaneshë Mihrimah nga dy vëllezërit e saj?

Çfarë do të thuhet në përballjen tjetër mes sulltaneshë Hyrremit dhe Nurbanus?

Sulltaneshë Hyrrem i kërkon Rustem pashait të betohet në Kuran se pas vdekjes së saj do të mbrojë dy princat e saj nga njëri-tjetri.

Si do të jetë fundi i Hyrremit, sulltaneshës më të fuqishme në histori?


Të ngjashme