Sulejmani i Madherishem – Episodi 297

Sulejmani i Madherishem – Episodi 297

19:30 13/01/2021

Sulltaneshë Hyrrem mes lotësh dhe dhimbjes përcillet për në banesën e fundit.

Nurbanu ndërkohë pretendon të zërë vendin e saj. Cili do të jetë veprimi i saj i parë?

Dy princat, Bejazit dhe Selim marrin nga një letër të shkrujtur nga nëna e tyre.

Cili ka qënë amaneti i fundit i sulltaneshë Hyrrem për dy djemtë e saj?

Të ngjashme