Sulejmani i Madherishem-Episodi 299Sulejmani i Madherishem-Episodi 299

19:30 15/01/2021

Selim dhe Bejazit rrefejnë kurthet që kanë ngritur ndaj njëri-tjetrit para sulltanit.

Kush do të jetë personi që do të tradhëtojë princ Bejazitin?

Sulltan Sulejmani vendos që Bejazit të dergohet në provincen e të ndjerit Mustafa.

Por a do ta zbatojë ai urdhërin e sulltanit?


Të ngjashme