Sulejmani i Madherishem – Episodi 301Sulejmani i Madherishem – Episodi 301

19:30 18/01/2021

Princ Bejazit përgatitet për betejen kunder vëllait të tij.

Sulltan Sulejmani merr një letër ku i thuhet mbi sulmin që Bejazit ka përgatitur kunder Selimit.

Si do të presë ai ketë beteje mes dy djemve të vetëm të tij?

Sulltaneshë Mihrimah mëson që Rustem pashai ka tradhëtuar princ Bejazitin dhe se tashmë atij i kanoset një rrezik i madh…


Të ngjashme