Sulejmani i Madherishem – Episodi 307Sulejmani i Madherishem – Episodi 307

19:30 25/01/2021

Princ Selimi arrin në marrëveshje me shah Tahmasp për të liruar princ Bejazitin.

Tashmë ky i fundit është në duart e vëllait të tij të pamëshirshëm.

A do të mundet princ Selimi të ekzekutojë princ Bejazitin dhe djemte e tij?

Po me Defnen çfarë do të ndodhë?Të ngjashme