Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 37

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 37

19:30 09/03/2020

Çfarë po ndodh me Nigarin? Ndaj kujt ushqen ndjenja ajo?

Një sulm i madh do të ndodhë në sarajet e sulltanit. Kush fshihet pas kësaj revolte?

Çfarë do të ndodhë me nënën sulltaneshë dhe me pjesëtaret e tjerë të familjes së sulltanit?

Edhe Hatixhe nga ana tjetër ndodhet në rrezik…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi