Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 40

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 40

19:30 12/03/2020

A do të mund të mësojë Hyrrem që sulltani i saj ka kaluar natën me Sadekën?

Nigar ka një informacion të rëndësishëm për Sulltaneshë Mahidevran. Për çfarë bëhet fjalë?

Cili do të jetë shkaku i debatit mes sulltanit dhe nënës së tij?

Nigar nga ana tjetër vazhdon të lexojë letrat që Leo dhe Hyrrem shkëmbejnë me njëri-tjetrin.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi