Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 41

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 41

19:30 13/03/2020

Në harem mbërrijnë dy konkubina shumë të bukura të ardhura nga Rusia. Çfarë po ndodh mes Ibrahimit dhe Nigarit?

Një vrasje në saraje do të dëshpërojë motren e sulltanit. Kush do të jetë viktima?

A do të lejojë Hyrrem që sulltani i saj të kalojë natën me konkubinën e sapo ardhur në harem?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi