Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 42

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 42

19:30 14/03/2020

Hyrrem tenton të lëndojë vetën në mënyrë që sulltanin e saj mos ta lejojë të kalojë natën me një tjetër konkubinë. A do të mund të ja dalë ajo?

Çfarë do të thuhet mes Ibrahimit dhe Nigarit?

Çfarë vendimi do të marrë sulltani mbi dy konkubinat ruse?

A do të arrijë Hyrrem të triumfojë sërish, duke treguar se ajo është e vetmja grua e sulltanit.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi