Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 43

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 43

19:30 16/03/2020

Mes dy princerve Mustafa dhe Mehmet kanë filluar zënkat e para se kush do të jetë pasardhësi i fronit.

Hyrrem tashmë ka nisur të zotërojë gjithë haremin.

Gylshah e poshtëruar nga Hyrremi kërkon nga sulltanëeshë Mahidevran lejën për të hequr qafë njëherë e mirë sulltaneshë Hyrremin.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi