Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 45

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 45

19:30 18/03/2020

Një letër e rëndësishme vjen për sulltanin. Kush e ka dërguar atë?

Si është gjëndja shëndetësore e Gylnihalit?

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e përballjes mes dy sulltaneshave, Mahidevran dhe Hyrrem?

Leo i shkruan një letër Hyrremit. Por kush do të jetë përsoni që do të mësojë mbi sekretin e tyre?  
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi