Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 47

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 47

19:30 20/03/2020

Leo tashmë është në duart e Ibrahimit. A do të mundet ai t’i tregojë të vërtetën e lidhjen së tij me Hyrremin?

Një grua shumë e bukur vjën në sarajet e Ibrahimit. Kush është ajo dhe cila është arsyeja e vizitës së saj?

Ibrahim përballet me Leon dhe Hyrremin. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Nga ana tjetër Sulltan Sulejmani ndodhet në rrezik…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi