Sulejmani i Madherishem – Episodi 48

Sulejmani i Madherishem – Episodi 48

19:30 21/03/2020

Hyrrem detyrohet te vrasë me duart e veta Leon. Si do ta përballojë ajo gjithë këtë situatë?

Sulltan Sulejmani arrin t’i shpëtojë sulmit të Sadekës. Çfarë do të ndodhë me fatin e kësaj të fundit?

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes sulltanit dhe Ibrahimit?

A do të arrijë Mahidevran të falë Gylshah?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi