Sulejmani i Madherishem – Episodi 52


Sulejmani i Madherishem – Episodi 52

19:30 26/03/2020

Në saraje mbërrin një leter ku shkruhet mbi betejen e fituar të sulltan Sulejmanit.

Sulltaneshë Mahidevrani vazhdon të pêrdorë Nigarin në favor të saj.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Hyrremit dhe sulltaneshë Hatixhesë?

Sulltan Sulejmani kthehet fitimtar në pallat.Të ngjashme