Sulejmani i Madherishem – Episodi 55

Sulejmani i Madherishem – Episodi 55

19:30 30/03/2020

Hyrren i tregon nënës sulltaneshë rreth statujave që Ibrahim ka marrë pa dijeninë e saj. Si do të reagojë ajo pas kësaj?

Sulltan Sulejmani kujdeset që princeshës së ardhur në harem mos t’i mungojë asgjë.

Çfarë do të kërkojë Hyrrem nga shërbëtorja e saj besnike?

Çfarë do të ndodhë me bllokun e shenimeve që Ibrahim e ruan me aq fanatizëm?

Hatixhe papritur ndihet keq dhe bëhet gati për të lindur, por diçka nuk shkon me fëmijën e saj.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo