Sulejmani i Madherishem – Episodi 60Sulejmani i Madherishem – Episodi 60

19:30 04/04/2020

Hyrrem e dëshpëruar i vihet pas sulltanit dhe e sheh atë dukë u takuar me princeshën.

Çfarë do të bëje ajo pas kësaj?

Princeshë Izabela tenton vetëvrasjen. A do të shpëtojë ajo?

Bali bej kërkon dorën e vajzës që ai dashuron tek babai i saj. Çfarë përgjigjejë do të marrë ai?
Të ngjashme