Sulejmani i Madherishem – Episodi 77Sulejmani i Madherishem – Episodi 77

19:30 24/04/2020

Çfarë do të ndodhë me Nilyferin, shërbëtoren e Hyrremit?

Sulltan Sulejmani bashkë me ushtrinë e tij niset për në betejen e rradhës.

Çfarë do të thuhet kësaj here mes Hyrremit dhe nënë sulltaneshës?

Në duart e kujt do të bjerë ditari i Leos?
Të ngjashme