Sulejmani i Madherishem – Episodi 89


Sulejmani i Madherishem – Episodi 89

19:30 08/05/2020

Çfarë po ndodh mes Ajbige dhe Bali bej?

Mahidevran bashkë me djalin e saj largohen nga sarajet.

A do të mundet Ibrahim të heqë qafe Behran pashain?

Çfarë po ndodh mes nënë sulltaneshës dhe Hyrremit?
Të ngjashme