Sulejmani i Madherishem – Episodi 90

Sulejmani i Madherishem – Episodi 90

19:30 09/05/2020

Cili do të jetë plani i rradhës i nënë sulltaneshës kundër Hyrremit?

Çfarë do të thuhet mes kësaj të fundit dhe Ajbige?

Çfarë do të ndodhë me Behram Pasha?

Një luftë e ftohtë për zotërimin e haremit ka nisur ndërmjet Hyrremit dhe nënë sulltaneshës?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo