Sulejmani i Madherishem – Episodi 91

Sulejmani i Madherishem – Episodi 91

19:30 11/05/2020

Pas shumë vitesh sulltaneshë Mahidevran dhe Mustafa kthehen në pallat.

Hyrrem nga ana tjetër sjell në jetë trashëgimtarin e rradhës.

Tashmë për Mustafanë po krijohet një harem vetëm për të. Si do ta presë Hyrrem kthimin e princ Mustafasë?

Një fallxhore vjen në saraje. Çfarë do të parashikojë ajo?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo