Sulejmani i Madherishem – Episodi 94

Sulejmani i Madherishem – Episodi 94

19:30 14/05/2020

Çfarë ka ndodhur me fytyrën e bukur të Hyrremit? Si do të jetë përballja mes kësaj të fundit dhe nënë sulltaneshës?

Hyrrem tregon që Daje ka qënë ajo që i ka shpëtuar jetën asaj. Cili do të jetë denimi që nënë sulltanesha do i japë njeriut më besnik të saj?

Kush do të jetë përsoni që do të marrë detyrën Dajes?

Si do të jetë reagimi i sulltan Sulejmanit kur të mësojë mbi atë çfarë ka ndodhur me Hyrremin?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo