Sulejmani i Madherishem – Episodi 95

Sulejmani i Madherishem – Episodi 95

19:30 15/05/2020

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes sulltan Sulejmanit dhe Ibrahimit?

Nora përzgjidhet nga princ Mustafa që të kalojë natën me të. Por cili është në të vërtetë plani i saj?

Me kë po bashëpunon ajo? Sulltan Sulejmani bëhet pjesë e një zënke mes Mahidevran dhe Hyrrem.

Çfarë do të ndodhë mes atyre të treve?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo