Sulejmani i Madherishem – Episodi 99

Sulejmani i Madherishem – Episodi 99

19:30 20/05/2020

Efsun largohet nga haremi me urdhër të nënë sulltaneshës. Si do ta presë Mustafa këtë vendim?

Si do të shkojë marrëdhënia mes Bali bej dhe Ajbige?

Hyrrem arrin të hakmerret ndaj Fidanit dhe Fatmës dukë ua kthyer në të njëjten monedhe.

Kush do të jetë përsoni që do të mësojë dashurinë e ndaluar të Nigarit?

Çfarë do të thuhet mes Sulltanit dhe Ibrahimit?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo