SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 118

Serial: 03.09.2018

A do të mundet sulltan Murati të ruajë fronin e tij pas shkatërrimit të qytetit?

Dy të dashuruarit vazhdojnë të takohen fshehurazi në pallat.

Sulltaneshë Kosem del dhe shikon dëmet në qytet.

Çfarë vendimesh do të marrë sulltan Murati?

Sulltaneshë Gylbahar urdhëron një tjetër vrasje…

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*