SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 119

SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 119

22:00 03/09/2018

Atike përballet me të motrën dhe burrin që ajo dashuron.

Si do të shkojë plani i sulltaneshë Gylbaharit?

A do të marrë vesh të vërtetën sulltaneshë Kosem në lidhje me vajzat e saj?

A do të arrijë Kosem të largojë nga sarajet armikën e saj të vjetër?

Sulltaneshë Gevherhan urdhërohet të martohet me një pasha…

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT