SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 164 – TV KLAN

SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 164

Serial: 25.11.2018

Sulltan Ibrahimi merr vesh për fatin e gruas së tij të parë dhe djalin e tij Osman. Për këtë nisin ekzekutimet e tjera…

Cili është plani i rradhës së Kosem?

Por edhe sulltaneshë Turhan ka nisur planet e saj për t’u ngjitur në krye të sarajeve.

Hymanshah i dhuron Ibrahimit një tjetër trashegimtar.

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*