SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 165 – TV KLAN

SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 165

Serial: 25.11.2018

Kemankeshi është krahu i djathtë i sulltaneshë Kosem dhe po e ndihmon atë i fshehur tek jeniçeret.

A do të arrijë Turhan të mundë Kosem?

Sulltan Ibrahimi vazhdon me problemet e tij mendore dhe i tmerruar nga makthet e të shkuarës…

Dikush rrethon sarajet dhe kryengritja për fronin është shumë afer…

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*