SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 166 – TV KLAN

SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 166

Serial: 28.11.2018

Sulltaneshë Kosem ka nevojë për një tjetër ëngjëll për ta shpëtuar atë.

Kemankeshi është aty për të qetësuar gjakrat.

A do të heqë dorë sulltaneshë Turhan nga ëndrra e saj për t’u bërë nëna sulltaneshë?

Kosem merr një vendim dhe detyron të gjithë ta nënshkruajnë.

Çfarë do të ndodhë me sulltan Ibrahimin?

Po me djalin e tij Mehmetin?

Kategori
Sulltanesha Kosem
0 Komente

Përgjigju

*

*