SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 69SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 69

22:00 22/05/2018

Mustafai ulet në fronin e sulltanit. Menjëherë bie në sy gjendja e tij e trazuar shëndetësore.

Sulltaneshë Halime prish marrëveshjen me Kosemin dhe urdhëron izolimin e të 5 djemve të Kosem ndersa vajzat dhe Kosemin i lë të lira për në sarajet e vjetra.

Kosem lë sarajet dhe ritakohet në sarajet e vjetra me një armike të vjetër.

Halime ndërkohë bën përgjegjëse të thesarit shërbyesën e saj besnike Menekshenë.


Të ngjashme