Tatuazhet, trendi i ri për t’u dukur modernë

Posta

Tatuazhet, trendi i ri për t’u dukur modernë

17:02 13/10/2018

Nëse ke një tatuazh mund të dukesh me modern. Ky është koncepti që çon shumë të rinj në dyert e studiove që bëjnë tatuazh. Kërkesa ka ardhur në rritje vitet e fundit dhe këtu përjashtim nuk bëjnë as femrat.

Por dëshira për të patur një tatuazh nuk njeh moshë. Megjithatë mosha më e mirë sipas ekspertëve është mbi 25 vjeç për të bërë një tatuazh. Por cilat janë trendet e momentit për tatuazhe.

Edhe pse tatuazhi në vetvete duket se nuk ka efekt negativ, gjithmonë kërkohet kujdes.

Fshirja e tatuazhit mbetet ende një proces që kërkohet. Emrat e partnerëve, të shkruara apo tatuazhe të bëra në momente të nxituara janë ato që kërkohen të hiqen.

Tv Klan


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT