Këngëtarja ka dhuruar 100,000 Dollarë, shpreh ngushëllimet e saj për vdekjen e 43-vjeçares

Taylor Swift ka dhuruar 100,000 Dollarë për familjen e Lisa Lopez-Galvan, nënë e dy fëmijëve e cila  u vra më 14 Shkurt, gjatë të shtënave në paradën e fitores në Super Bowl të ekipit të Kansas City Chiefs.

34-vjeçarja dhuroi shumën në një faqe GoFundMe të krijuar për të ndihmuar familjen e Lopez pas vdekjes së saj.

Një mesazh i lënë me donacionet në faqe thotë: Dërgoj ngushëllimet dhe ngushëllimet e mia më të thella në vazhdën e humbjes tuaj shkatërruese. Me dashuri, Taylor Swift.

Përvec 43-vjeçares e cila humbi jetën njëzet e një të tjerë u plagosën, më shumë se gjysma e tyre ishin nën moshën 16 vjeç.

Yjet e ekipit të Kansas City Chiefs kanë reaguar të pikëlluar pas të shtënave me armë përshirë partnerin e këngëtares futbollistin Travis Kelce.

Klan News