Të dielën zgjedhjet lokale në Kosovë - Tv Klan

Të dielën zgjedhjet lokale në Kosovë


Të dielën zgjedhjet lokale në Kosovë

15:50 15/10/2021

Autoritetet marrin masa për procesin

3 252 zyrtarë policor dhe 80 prokurorë e 25 gjyqtarë do të jenë të gatshëm ditën e diel në mënyrë që të ketë një proces të rregullt zgjedhor ditën e diel kur edhe pritet të mbahen zgjedhjet e rregullta lokale

. Tashmë pothuaj janë bërë të gjitha përgatitjet. 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa është i hapur për të pranuar ankesa në ditën e heshtjes zgjedhore. Të dielën kutive të votimit do t’u drejtohen rreth 1 milion e 900 mijë votues prej tyre 41 mijë qytetarë që votojnë për herë të parë. 

Tv Klan
Të ngjashme