TE JETOSH ME TALASEMI, KONCERTI “SHPRESE PER SHQIPERINE”, SHFAQJA “GULIVERI” NE TEATRIN E KUKULLAVE DHE DITELINDJA E NEXHMIE PAGARUSHES!TE JETOSH ME TALASEMI, KONCERTI “SHPRESE PER SHQIPERINE”, SHFAQJA “GULIVERI” NE TEATRIN E KUKULLAVE DHE DITELINDJA E NEXHMIE PAGARUSHES!

10:15 07/05/2015

Të ftuar:

Ermela Zenelaj – Studente, me talasemi

Iva Mere – Prezantuese e eventit “Shpresë për Shqipërinë”

Gentjan Dema – Organizator i eventit  “Shpresë për Shqipërinë”

Klajd Ymeri – Regjisor i “Guliver, udhëtim në Liliput”, Skenograf/ kostumograf

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari
Të ngjashme