Të larguarit nga puna, protestë para parlamentit

Të larguarit nga puna, protestë para parlamentit

11:20 27/02/2014 Protesta_teshkarkuaritMe pankarta në duar e thirrje kundër qeverisë  ish -punonjës të larguar nga rradhët e administratës publike protestuan përpara dyerve të kuvendit, pak përpara nisjes së senacës plenare.

Qeverisë i kërkuan të zbatojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese dhe rikthimin e tyre në punë, me pretendimin se janë shkarkuar politikisht dhe në kundërshti me ligjin e nëpunësit civil.

Protesta u mbështet edhe nga deputetë të opozitës, të cilët garantuan se do të jenë në krah të të larguarve deri në kthimin e tyre në punë.

Të larguarit nga rradhët e adminsitratës paralajmëruan përshkallëzim të protestave ditët në vijim deri në rifitimin e të drejtës së kthimit në punë, për të cilën thonë se ua garanton ligji.
Të ngjashme
UKT

Të larguarit nga puna, protestë para parlamentit

Të larguarit nga puna, protestë para parlamentit

11:20 27/02/2014 Protesta_teshkarkuaritMe pankarta në duar e thirrje kundër qeverisë  ish -punonjës të larguar nga rradhët e administratës publike protestuan përpara dyerve të kuvendit, pak përpara nisjes së senacës plenare.

Qeverisë i kërkuan të zbatojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese dhe rikthimin e tyre në punë, me pretendimin se janë shkarkuar politikisht dhe në kundërshti me ligjin e nëpunësit civil.

Protesta u mbështet edhe nga deputetë të opozitës, të cilët garantuan se do të jenë në krah të të larguarve deri në kthimin e tyre në punë.

Të larguarit nga rradhët e adminsitratës paralajmëruan përshkallëzim të protestave ditët në vijim deri në rifitimin e të drejtës së kthimit në punë, për të cilën thonë se ua garanton ligji.
Të ngjashme
UKT