Te Panjohurit – Julian Krastafilaku! (7 Mars 2021)Te Panjohurit – Julian Krastafilaku! (7 Mars 2021)

19:47 07/03/2021

Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz. Shuma që mund të fitohet – 20 mijë Euro.

A e ka gjetur Juliani identitetin e Ardit Çunit i cili vlen 4000 euro?


Të ngjashme