Të shëruarit nga koronavirusi duhet të shmangin seksin për…

Të shëruarit nga koronavirusi duhet të shmangin seksin për…

19:50 15/05/2020

Një eksperte mjekësore bazuar në një studim tek të prekurit nga Covid-19 ka arritur në përfundimin se duhet të shmangen të gjitha marrëdhëniet intime mes partnerëve për 30 ditë, madje edhe puthjet, pasi dihet që virusi transmetohet përmes gojës.

Të gjithë pacientët e shëruar nga koronavirusi duhet të shmangin marrëdhëniet seksuale.

“Ata që besojnë se nuk e kanë virusin duhet të përdorin prezervativë gjatë seksit.”

Gjurmë të virusit janë gjetur në spermën e mjeshkujve që ishin pjesë e studimit (të zhvilluar në Kinë tek 40 pacientë gjatë periudhës Janar-Shkurt).

Sipas një artikulli nga britanikja Mirror, çiftet duhet të tregohen të kujdesshëm të mos ndajnë ushqimet dhe pijes me njëri-tjetrin pasi rrezikojnë të kalojnë virusin. /tvklan.al

Të ngjashme

Grupi

Kallezo