Teknologjia në funksion të jetesës së shëndetshme


Teknologjia në funksion të jetesës së shëndetshme

17:50 28/10/2021

Globe sjell pajisjet me inovative të treg

Globe, rrjeti lider i elektroshtëpiakeve dhe elektronikes vijon të prezantojë pajisjet më inovative që njeh sot tregu botëror, duke e vënë kështu teknologjinë në funksion të jetesës së shëndetshme.

Mision i Globe mbetet ofrimi i një sërë produktesh dhe shërbimesh që, në shërbimin, cilësinë dhe eksperiencën e tyre, përbëjnë shtyllat e qasjes strategjike të kompanisë.

Këtë herë Globe ka dhe një partner të ri. Globe është i shtrire në të gjithë Shqipërinë me anë të disa dyqaneve në Tiranë, në Fier, Vlorë, Elbasan, Sarandë, Lezhë dhe Shkodër.

Tv Klan
Të ngjashme