Tendenca e re në Shqipëri, kirurgji plastike në organe gjenitale – TV KLAN

Tendenca e re në Shqipëri, kirurgji plastike në organe gjenitale

Piercing e tatuazhe në organe gjenitale nga femrat

Trendi i ri i ndërhyrjeve plastike në Shqipëri nga femrat është kirurgjia e organit gjenital. Mjekët gjinekologë shprehen se ky trend po vjen në rritje jo vetëm për femrat që kanë lindur fëmijë, por edhe për ato në moshë të re.

Po cilat janë ato ndërhyrje që kërkojnë më konkretisht?

Mjeku gjinekolog Avenir Balili thotë se shpeshherë kërkojnë edhe ekzagjerime, të cilat nëse nuk bëhen nga specialistë sjellin gjymtim dhe dëmtime të pakthyeshme.

Një tjetër shqetësim që ai ngre është vendosja e piercing apo tatuazhe në organe gjenitale, të cilat shpeshherë shkaktojnë probleme.

Klan Plus

Kategori
Klan PlusLifestyleTe funditTë gjithaVideo
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione