Administrata Trump tërheq vendimin për moslejimin e refugjatëve nga vendet myslimane me rrezikshmëri të lartë.

Ndalimi i rreptë i hyrjes së tyre në territorin amerikan tani është zëvendësuar me disa masa sigurie për vlerësimin e atyre që bëjnë kërkesë për të hyrë në SHBA.

Lajmi është bërë i ditur nga sekretarja e Homeland Security, Kirsten Nielesen. Në listën e zezë bënin pjesë Egjipti, Iran, Libi, Mali, Somali, Sudani Jugor, Siria, Jemen dhe Korea e Veriut.

Klan Plus