Test: Gjeni shkronjën ndryshe në më pak se 10 sekonda


Test: Gjeni shkronjën ndryshe në më pak se 10 sekonda

11:56 06/01/2021

Sa i mirë jeni në dallimin detajeve? Në imazhin e mësipërm, është një shkronjë ndryshe. Nëse jeni mjaft i aftë dhe keni një sy “shqiponjë”, do të mund t’i gjeni në më pak se 10 sekonda. A jeni gati të provoni aftësitë tuaja?

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:


Të ngjashme