Tiranë, vritet me sende të forta 50-vjeçari

Tiranë, vritet me sende të forta 50-vjeçari

10:55 27/02/2014 vrasje_liqeniNjë burrë rreth të 50-ve është gjetur i pajëtë pranë liqenit artificial në Tiranë. Viktimi është identifikuar si Lutfi Peti.

Viktima eshte zbuluar nga kalimtarë  të rastit, brenda ne makinën e tij të cilët më pas kanë lajmëruar policinë. Kjo e fundit njofton se në trupin e viktimës janë gjetur shenja dhuna dhe po hetohet në disa pista mes tyre dhe ajo e vrasjes.

Trupi i pajetë është dërguar në morg, kur pritete dhe përgjigjia përfundimtarë nga ekspertiza mjekësore.

 
Të ngjashme
UKT

Tiranë, vritet me sende të forta 50-vjeçari

Tiranë, vritet me sende të forta 50-vjeçari

10:55 27/02/2014 vrasje_liqeniNjë burrë rreth të 50-ve është gjetur i pajëtë pranë liqenit artificial në Tiranë. Viktimi është identifikuar si Lutfi Peti.

Viktima eshte zbuluar nga kalimtarë  të rastit, brenda ne makinën e tij të cilët më pas kanë lajmëruar policinë. Kjo e fundit njofton se në trupin e viktimës janë gjetur shenja dhuna dhe po hetohet në disa pista mes tyre dhe ajo e vrasjes.

Trupi i pajetë është dërguar në morg, kur pritete dhe përgjigjia përfundimtarë nga ekspertiza mjekësore.

 
Të ngjashme
UKT