Tjetër mundësi për studentëtTjetër mundësi për studentët

19:18 16/10/2017

Të gjithë ata kandidatë për studentë që kanë aplikuar në raundin e parë apo të dytë të regjistrimeve dhe nuk u shpallën fitues kanë edhe një tjetër mundësi.

Ndonëse viti i ri akademik ka nisur, Ministria e Arsimit ndryshoi udhëzimin përmes të cilit i kërkon institucioneve të arsimit të lartë të rihapin regjistrimet për të plotësuar kuotat e mbetura bosh.

Kandidatë për studentë kanë dhjetë ditë kohë për t’u regjistruar. Raundi i tretë do të zgjasë deri më 26 Tetor.

/ABC NewsTë ngjashme