Në mënyrë që të shpëtojë dashurinë e saj, Zulejha pranon të martohet me Demirin.

Në ditën e saj të dasmës ajo tenton të vetëvritet.

A do të arrijë Hynker të ndalojë këtë tragjedi dhe të çojë në fund planin e saj?