Jilmaz dhe Zylejha të mbetur pa asnjë para në xhep dhe një një vend komplet të huaj janë të vendosur për të filluar jeten e tyre në arrati.

Te kush do të kërkojnë ndihmë ata?

Demir rikthehet në tokat e babait të tij. Një takim rastësor me Zylejhan do të lëkundë zemren e tij.