Si do ta presë Jilmaz afrimitetin që Demir po tregon ndaj Zylejhas?

Gafur shkon në Stamboll dhe mëson çdo gjë mbi Jilmazin.

Çfarë do të bëjë Hynker kur gjithashtu të mësojë mbi sekretin e tij?