Çfarë do të thuhet në një përballje mes Derja dhe Kenan?

Çfarë të kaluare kanë ata të dy së bashku?

Një rrefim nga djali i tij do të trondisë Onderin.

Çfarë do të zbulojë Ali në shtëpinë e Xhemresë?