Tom Doshi, i pari në listën e Shkodrës dhe Tiranës

Tom Doshi


Tom Doshi, i pari në listën e Shkodrës dhe Tiranës

00:16 09/03/2021

Tom Doshi do të jetë i pari në listën e PSD-së në Shkodër dhe në Tiranë. Lista që mban firmën e vetë Doshit si kryetar i Partisë SocialDemokrate në vendin e dytë në Shkodër do të ketë Gledis Celikun, ndërsa në Tiranë Gertjan Dedën.

Tom Doshi është përmendur nga ambasadorja amerikane, Yuri Kim, e cila në një postim në Twitter disa ditë më parë tha se ka marrë garancitë nga Rama që nuk do ta përfshijë Doshin në asnjë qeveri të tij./tvklan.al


Të ngjashme